Aston Villa biljetter

Köp Aston Villa biljetter, och upplev ett fantastiskt fotbollslag i Englands näst största stad – Birmingham.

Att beställa är enkelt, och tar bara några få minuter. Aktören vi länkar till erbjuder både matchbiljett och hotell, eller så kan du välja att beställa endast matchbiljett och fixa hotell själv. Ifall du vill kan du också kontakta oss för att få hjälp med att hitta hotell och flyg anpassat efter både stad och datum för matchen.

Se Aston Villa på Villa Park

Hemmaarenan rymmer nästan 43 000 åskådare, och det är alltid kul när motståndare gästar pojkarna från Birmingham. Aston Villa är ett lag med en enorm fotbollshistoria, och samtliga lag har därför stor respekt när det spelar borta mot en av Englands äldsta klubbar.

Villa har, förutom att ha startat The Football League, också varit med sedan starten av Premier League 1992. Även om den absoluta storhetstiden var på 70- och tidigt 80-tal, är det här ett fotbollslag som har skapat stora problem och satt käppar i hjulet för många av Europas bästa fotbollslag. Det är nästan alltid en fantastisk föreställning när du har köpt en fotbollsresa till Birmingham, där du får uppleva det här historiska fotbollslaget ta för sig motstånd från alla håll och kanter av England.

Detta är Aston Villa

Hemmaarenan är bland de största i hela England, och har bland annat haft flera internationella landskamper. Det är också den arenan som har haft flest semifinaler i FA-cupen. Det är till och med planerat en stor utbyggnad av Villa Park – som efteråt planeras ska rymma runt 51 000 åskådare.

Aston Villa vann ligan år 80-81, vilket är sista året som de vann den. Året efter, säsongen 81-82 vann de Europa-cupen, som er det största som klubben någonsin uppnått. Laget har också tagit ett par ligacup titlar på 90-talet och de vann UEFA Intertoto Cup år 2001 (för Europeiska lag som inte har kvalificerat sig för någon av de två UEFA-turneringarna – turneringen spelas för övrigt inte nu längre)

Aston Villa är alltså ett meriterat fotbollslag som har en lång historia inom fotbollen, och de levererar alltid spännande och intressanta matcher till sina åskådare. Därför så kan den som är intresserad av fotboll verkligen uppskatta en fotbollsresa med någon Villa match som grund.