Liverpool biljetter

Se Liverpool på Anfield

Anfield är arenan som det osar respekt om – här är det alltid härliga fighter och uppgörelser. Det är en väldigt härlig upplevelse att se The Reds ta emot Everton, ärkefienden United eller något av de andra lagen i engelsk Premier League. Liverpool biljetter är några av de billigaste bland topplagen i Premier League, och därför får man extra mycket valuta för pengarna. Är du tidigt ute, får du också stormatcher så som Liverpool mot Everton till ett acceptabelt pris.

Även om Anfield ”bara” rymmer 45 000 åskådare, planeras en ny arena – Stanley Park Stadium – med plats för 70 000!

Valuta för pengarna? Sitt tillsammans med The Kop!

Ifall du vill unna dig en extra lyxig resa, så rekommenderar vi VIP-paketen, där du får biljetter tillsammans med hemmasupportrarna, The Kop. Det kommer garanterat att bli en fantastisk upplevelse – och kommer enbart det att vara värt pengarna. Men det ingår även en hel del andra godbitar:

  • 3 nätter på trestjärnigt hotell, centralt i staden
  • Frukost
  • Buffémiddag dagen innan matchen, tillsammans med gamla Liverpool-legender så som Steve McManaman och Robbie Fowler
  • Quiz och massvis med annan underhållning

Här kan du få priser på mellan tre och fyra tusen kronor per person – vilket utan tvivel är en massa valuta för pengarna.

Det här är Liverpool

Det är få lag i Europa som har en så fantastisk historia som Liverpool FC. Anfield byggdes år 1894, men redan då fanns det en irriterad granne i form av Everton som störde, och ockuperade denna arena. I början på 1890-talet uppstod nämligen problem som gjorde att Everton inte kunde bruka Goodison Park. Från hobbyspelare på sent 1800-tal slet sig LFC upp genom divisionerna, och avancerade till slut upp till översta nivån i England. Redan år 1901 vann de sitt första ligamästerskap.

I efterkrigsåren var Liverpool en berg och dalbana, men ändå ett av Europas allra bästa fotbollslag. På 70-talet var det ingen tvivel om vem som regerade hela fotbollen – Liverpool var överlägsna. I Europaligan 1984 mötte Liverpool det italienska topplaget Juventus, där Liverpool-supportrarna provade att gå till angrepp på supportrarna till det andra laget – som självklart svarade med att fly undan. Men pressen som Liverpool-supportrarna skapade vart för stor, och flera supportrar miste livet. Några år efteråt inträffade också den förfärliga Hillsborough-tragedin där 96 människor dog på grund av att det blev släppt in för många människor – många blev kvävd och pressade ihjäl.

Det kom ett 90-tal med många nederlag, och allt för få vinster – men några var det likväl. Vi fick många gånger uppleva väldigt storartad stämning på Anfield. Från 2000-talet och fram tills idag har det varit många tränarbyten, och ägarskiften. I 2005 blev det en fantastisk seger i Champions League – där vi fick uppleva kanske tidernas mest spännande final. En uppgörelse som helt enkelt hade det mesta. Fotbollsklubben från Mersey-side har en ljus framtid att gå till mötes, med många spännande spelare. Även fast det har varit många delade meningar om managerns spelarköp de senaste åren, så har The Reds många unga spelare som utan tvivel kommer att glänsa om vi ser några år framåt i tiden.

Liverpool biljetter kommer att ge dig en fantastisk upplevelse, och vi önskar dig en fantastiskt trevlig fotbollsresa. You´ll Never Walk Alone!