Fulham biljetter

Även om de flesta självklart håller på guld till Fulham så kommer du utan tvekan att få en riktigt fin fotbollsupplevelse om du beställer Fulham biljetter. Se till att köpa billigt via oss, och säkra dig biljetter till någon av säsongens matcher, gärna mot deras ärkerival Chelsea, som faktiskt har sin hemmaplan i Fulham-området. Annars kan vi också erbjuda hemmamatcher mot QPR, på en intim stadion, fullsatt av fotbollsglada britter och andra supporters.

Fulham på Craven Cottage

Hemmaplanen till Fulham har varit stället där de har hållit till nästan hela klubbens levnadstid. Den öppnade redan 1896, och är fortfarande i bra skick och används flitigt. Craven Cottage blev moderniserat och ombyggt under säsongen 2001, vilket gjorde att Fulham då var tvungen att spela sina hemmamatcher på QPRs hemmaplan. Då stadion blev upprustad så gjordes det inga ståplatser, vilket gjorde många av de lokala supportrarna upprörda. Men om du ska köpa billiga Fulham biljetter är du alltså i varje fall garanterad sittplats.

Det är enbart plats för 25 500 åskådare på Craven Cottage, en kapacitet som många gånger har sprängts. Under säsongen 2012/13 så var det i snitt 25 394 åskådare på lagets hemmamatcher, vilket betyder nästan fullt hus vid varje match! Med andra ord så bör du vara ute i god tid om du ska köpa Fulham biljetter, så att du får chansen att njuta av en fullsatt, intim arena i en typisk engelsk fotbollsmatch.

Fulham idag

”Cottagers” gjorde ingen framgångsrik säsong under 2012 och 2013. De slutade till slut på 43 poäng, enbart sju poäng ifrån att bli nedpetade, men likväl på en ganska trygg tolfte plats. Inköpet av stjärnspelaren Dimitar Berbatov från Manchester United har definitivt betytt mycket för klubben. Bulgaren blev lagets bästa målgörare med 15 stycken mål totalt under säsongen.

Dagens tränare är Martin Jol. Han tog under 2011 över efter avhoppande tränaren Mark Hughes, som enbart hade haft rollen som tränare i elva månader. Fulham-fansen ser i alla fall ut att vara nöjda med Jols insats för klubben, för trots att de bara var sju poäng från att bli nerpetade, så var de också bara 12 poäng ifrån att kvalificera sig för spel i Europa-ligan.

Fulham är ett väldigt spännande fotbollslag som ofta bjuder på riktigt heta matcher som kan få vem som helst att verkligen leva sig in i spelet. För den som vill se intressanta och fartfyllda matcher som rekommenderas verkligen att man ser någon Fulham match. Fulham biljetter får man enkelt tag på via oss, både snabbt och smidigt – och dessutom till väldigt bra priser.