Tyskland

Fotboll är den mest populära sporten i Tyskland och deras landslag har vunnit näst flest världsmästerskap av alla länder som deltar. Det Tyska fotbollsförbundet Deutscher Fußball-Bund har nästan 7 miljoner medlemmar, vilket motsvarar cirka 8% av befolkningen - Det kanske är därför de har så många bra spelare och vinner så ofta? Alla dessa människor utgör över 26,000 fotbollsklubbar, som är indelade i ligor.

Den mest kända är naturligtvis Bundesliga, där FC Bayern München vanligtvis dominerar. UEFA rankar Bundesliga som den tredje bästa ligan i världen, efter England och Spaniens toppligor. Andra nämnvärda evenemang är 2. Bundesliga och utslagsturneringen DFB-Pokal, som spelats ända sedan 1935. En fotbollsresa till Tyskland innebär alltså chansen att se massvis av matcher i de nationella ligorna, men som om det inte vore nog spelas dessutom matcher i Champions League ofta i München.

Här kan du köpa billiga fotbollsbiljetter till de hetaste matcherna mellan Tyska lag. Vi har samlat alla de bästa erbjudanden som kan hittas på den här sidan av nätet, så boka din fotbollsresa till Tyskland redan idag!

Borussia Dortmund biljetter

Borussia Dortmund är en av de mest traditionsrika klubbarna i Tyskland, som blev grundad för över 100 år sedan. ”The Borussians” har i modern tid gjort det väldigt bra både i sin egen liga och utanför landets gränser, men var ändå tvungna att till slut inse vem som är lillebror i landet då Bayern München lyckades bärga både Champions League- och Bundesliga-troféerna säsongen 2012/13.

Bayern München biljetter

Du kan få se FC Bayern München, och få en upplevelse för livet. För det här är nämligen ett av världens största fotbollslag – både när det kommer till supportrar, men också när det kommer till historia. Storlaget från München har haft en enorm succé i Europa, och inte minst i tyska ”Bundesliga”.