Stoke biljetter

Du och dina vänner kan nu dra och uppleva ett beryktat hemmalag, och få vara tillsammans med en publik fylld av respekt och stolthet för sin klubb. Atmosfären där är helt enorm, och man kan verkligen känna att supportrarna lyfter sitt lag framåt.

Dagens Stoke brukar vara mer eller mindre experter på att leverera farliga skott. Tänk dig att få uppleva det på nära håll. Du har nu möjligheten att köpa Stoke biljetter, och få en fotbollsupplevelse som du garanterat aldrig kommer att glömma.

Se ”The Potters” på Britannia

Britannia är hemmaplanen till Stoke, och den rymmer strax under 28 000 åskådare. Det är inte den största fotbollsarenan i England, men likväl räknas det till en av de bästa när det kommer till atmosfären. Det är nästan alltid proppfullt, och supportrarna älskar att heja på sitt lag. Vi har redan nämnt stämningen vid vassa skott – det är verkligen en stämning som du inte har lust att gå miste om.

Du kan självklart också köpa fotbollsbiljetter till Stokes bortamatcher. Det enda du behöver göra, är att klicka på någon av de länkarna som vi har på denna hemsida och sedan leta dig fram till det lag som du önskar se som motståndare. En supporter är alltid viktigt för ett lag, men som supporter blir man extra uppskattad om man följer med och stöttar laget på svåra bortamatcher.

Stoke biljetter är absolut inte de dyraste biljetterna, och det finns också flera hotell och övernattningsmöjligheter i staden. Reser man flera tillsammans, så blir dessutom hotellet billigare än om man reser ensam. Du kan enkelt beställa matchbiljett och hotell via de aktörer vi länkar till, om du vill det. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med detta, eller om du vill att vi ska göra det åt dig.

Det här är Stoke City FC

Ifall du köper fotbollsbiljetter till Stokes hemmamatcher på Britannia Stadium, får du verkligen en fin upplevelse och mycket valuta för pengarna. Supportrarna skapar ingen enorm atmosfär utan anledning – utan Stoke är ett riktigt bra lag som dessutom är en av de äldsta fotbollsklubbarna i hela England – för att inte tala om i Europa generellt.

Klubben stod länge i skuggan av andra klubbar, även i starten av The Football League. Många menar att klubben låg i koma fram till 1972, när de äntligen vann en trofé i ligacupen. Under resten av 70-talet var de ett av Englands allra bästa fotbollslag, och de aspirerade hela tiden på nya titlar och topplaceringar i ligan. Stoke blev nedpetade år 1985, och strävade sedan i flera år med att komma tillbaka till Premier League. Dock så lyckades klubben till slut med att ta sig tillbaka till toppen, och under säsongen 2008/09 så började de återigen att komma upp i deras fulla potential. De vann imponerande ligavinster mot stora topplag så som Arsenal och Aston Villa, och efter en 2-1 vinst mot Hull City så hade de fixat en plats i Premier League inför kommande säsong.