Everton biljetter

Nu kan du ta med dig dina bästa vänner och resa till Liverpool för att se det här fantastiska fotbollslaget. Vi lovar dig underhållning både på och utanför fotbollsplanen – Gör dig klar för ett riktigt äventyr och ett minne för livet.

Fotbollsbiljetter till Evertons hemmamatcher har dessutom ett mycket rimligt pris, och om ni reser flera kan ni få ett billigt boende i dubbel- eller trippelrum på något hotell. Följ våra länkar för de bästa priserna på paketresor (med eller utan flyg).

Se Everton på Goodison Park

Goodison Park rymmer drygt 40 000 åskådare, och det är en enormt härlig atmosfär då de blå och vita tar emot gäster och motståndare från hela England. Everton är känd för att vara ett av de bästa hemmalagen i ligan, och flera av de största lagen i världen har upplevt förlust efter förlust mot just Everton.

Det är två väldigt speciella matcher under varenda säsong (minst). Det är självklart matcherna mot ärkerivalen Liverpool – Som en gång var lillebror, men som nu, i varje fall av majoriteten, uppfattas som en storebror. Det är enorma bevakningar av deras uppgörelser – Det är rött mot blått. Kontrasterna kokar, det blir en fotbollsmatch som följs av en hel fotbollsvärld. Det är dessa fotbollsmatcher som vi älskar så otroligt mycket.

Var tidigt ute, så att du kan köpa fotbollsbiljetter till nästa Goodison Park-möte mot Liverpool – det blir garanterat en upplevelse som du aldrig kommer att glömma! Så skynda dig att köpa biljetter, innan de tar slut.

Fotbollsbiljetter till Evertons bortamatcher

För den extra ivrige fotbollssupportern, är det bortamatcherna som verkligen gäller. Spelarna gläder sig extra mycket åt supportrarna som följer med och hejar på dem under bortamatcherna. Det är då man verkligen är en äkta supporter.

Du kan trycka på samma länk för att köpa biljetter till Evertons bortamatcher. Gå därefter till Premier League-översikten, så att du kan välja det lag som du önskar att Everton ska möta. Kom ihåg att beställa dessa biljetter i god tid – Speciellt om det är särskilda matcher, som till exempel Liverpool på Anfield.

Det här är Everton FC

Everton är Englands mest framgångsrika lag när det kommer till elitseriefotboll. Det finns ingen klubb i hela England som har spelat i den översta divisionen lika länge. Klubben var med och startade The Football League år 1888, och de vann sitt första seriemästerskap två år senare.

På 1900-talet var prestationerna jämna, med några toppar då och då. Under de topparna så var de oslagbara, och i loppet av detta århundradet så vann de serien åtta gånger – sista gången 1988. Förutom ligamästerskap, vann Everton också FA-cupen fem gånger – senast 1995, som också är den sista trofén för seniorerna per dags dato. År 1985 vann de dessutom Europacupen.

Idag så är Everton ett lag som de flesta har en enorm respekt för. Klubben har lyckats skapa otroligt mycket av så otroligt lite. I dagens fotboll handlar det mesta om pengar, och de största lagen i världen har ofta både två och tre jokrar tack vare en enorm budget. Everton däremot, har det helt tvärtom. Via en otrolig akademi, smarta spelarköp och vinst i spelarförsäljningar, så har de byggt upp några av världens bästa fotbollsspelare – och de är därför en förebild för hela fotbollsvärlden.

Passa på och unna dig att köpa några riktigt bra Everton biljetter!