Sunderland biljetter

Ifall du köper dig Sunderland biljetter så kommer du garanterat att få en upplevelse för livet. De spelar sina matcher på den vackra Stadium of Light, en modern arena med plats för hela 49 000 människor. Tryck på länken nedanför och skaffa dig fotbollsbiljetter till uppgörelsen mot Newcastle så kommer du garanterat att få se en fotbollsmatch som du aldrig kommer att glömma.

Sunderland på Stadium of Light

Med hela sju arenor i sin historia så ser det ut som om Sunderland äntligen har slagit sig till rätta med ”Stadium of Light”, som har varit deras hemmaplan sedan 1997. Då arenan först var färdigbyggd så hade den en kapacitet på 42 000 åskådare, men på grund av ökande popularitet för laget så har man gjort så att man numera klarar att pressa in nästan 50 000 människor i arenan. Med andra ord så finns det många biljetter att få tag på, vilket ger goda möjligheter att skaffa sig billiga Sunderland biljetter.

Populariteten runt laget är det inget som helst fel på. Laget klarade under säsongen 2012/2013 att ha hela 40 544 människor i publiken i snitt, något som är det sjunde bästa publiksnittet i hela Premier League, och bara lite mindre än storklubbar så som Chelsea och Liverpool.

Sunderland idag

Under säsongen 2012/2013 var Sunderland tvungna att kämpa med näbb och klor för att klara av den tuffa konkurrensen i Premier League. De hamnade till slut på en sjuttondeplats, som var tillräckligt för att ge dem förnyade kontrakt, men de hade bara tre poäng mer än Wigan Athletic. De förlorade sin sista match för säsongen, men de var redan säkra på på att klara att hålla sig kvar i Premier League, då luckan ned till Wigan var på fyra poäng inför sista serierundan.

Martin O´neill ledde klubben i två år innan han fick sparken den 30:e mars 2013. Avgörelsen kom efter förlusten mot Manchester United, då klubben inte hade vunnit på åtta matcher. Managern hade en segerprocent på låga 35, och det var som dukat för utbyte inför nästa säsong. Italienske Paolo Di Canio leder laget idag, och det blir väldigt spännande att se vad han kan lyckas få ut av Sunderland säsongen som kommer.

Ta chansen och köp Sunderland biljetter nu! Vi länkar till aktörer som ger dig de bästa biljetterna till de bästa priserna. Du kan även få riktigt bra erbjudanden på paketresor som innehåller både matchbiljett, flyg och hotell. Så då får du en perfekt möjlighet att njuta av fotboll i världsklass, uppleva en ny stad och träffa andra gedigna supportrar.

Ifall du är en fotbollsfantast som intresserat dig för just Sunderland så kommer du inte att ångra dig om du köper Sunderland biljetter. Känslan av att få se detta enormt duktiga fotbollslag live är helt enkelt obeskrivbar.