Milan biljetter

I modern tid så har laget nu haft två säsonger utan att vinna någon trofé, något som naturligtvis inte ses som respektabelt för ett av världens bästa lag. De vann den hemliga ligan säsongen 2011/12, men det har varit relativt lugnt sedan dess. Föregående säsong slutade de på en något mindre bra tredjeplats, men tränaren Massimiliano Allegri sitter fortfarande kvar som ledare för laget. Laget börjar i alla fall nu att få en fast stam som garanterat kommer att hämta hem fler troféer under åren framöver, så det är nu helt klart rätt tidpunkt att skaffa sig Milan biljetter.

AC Milan på San Siro

På gigantiska ”San Siro” spelar både AC Milan och stadsrivalen Inter sina hemmamatcher. Då behöver du knappast fundera på vilken match du bör se när du är i Italien – Jo, det är ju nämligen uppgörelsen mellan Milan och Inter du bör se. De uppgörelserna är som matcherna Real Madrid mot Barcelona eller Manchester United mot City. Fantastiska matcher helt enkelt. Bägge lagen har i alla fall alltså sin hemmaarena på San Siro, som rymmer hela 80 000 åskådare, och där är det garanterat fullt hus när de två Milano-lagen möts.

Milan hade under säsongen 2012/13 ett snitt på 43 651 åskådare på sina hemmamatcher, något som var näst bäst i den italienska serien. Om du inte har möjligheten att se matcherna mellan Milan och Inter på San Siro, så är det också värt att se någon av storuppgörelserna mot Roma, Juventus eller Lazio. Italiensk fotboll bjuder i vilket fall alltid på spel i världsklass och matcher där spänningen är på den allra högsta nivån.

AC Milan idag

Som en av de mest framgångsrika klubbarna i världen så förväntas det jämnt och ständigt att AC Milan ska bärga nya troféer och vinna hela tiden. Men faktumet att det nu har gått två säsonger utan troféer, och att laget dessutom bara har vunnit den hemliga ligan en gång de senaste två åren, har gjort att en hel del fans blivit otåliga. Men ändå så är entusiasmen fortfarande på topp, trots att laget slutade på en tredjeplats säsongen 2012/13, och heller inte nådde särskilt långt i Champions League. Kanske hjälper det lite grann som plåster på såren att rivalen Inter gjorde det ännu sämre.

Ändå så är det ingen tvivel om att den gamle kämpen kommer att resa sig igen. Experterna har spått att säsongen 2013/14 kommer att gå väldigt bra för Milan, så det finns alltså ingen bättre tidpunkt än nu för att skaffa sig billiga Milan biljetter.

Milan är ju verkligen ett mycket meriterat lag som kan bjuda på nästan osannolikt bra fotboll när de är som allra bäst. En match med AC Milan kan bli en helt oförglömlig upplevelse, särskilt för den riktiga fotbollsentusiasten. Så se till att köpa Milan biljetter nu!