VM 2014

2014 kommer det att bli ett fantastiskt världsmästerskap i fotboll, då självaste Brasilien ska stå som värd för det som förväntas att bli en fest utan motstycke. Mästerskapet hålls för den tjugonde gången, och vad passar väl bättre än att ha turneringen i landet som har deltagit i samtliga mästerskap.

Ifall du har lust att beställa fotbollsbiljetter till VM 2014 så trycker du på någon av våra länkar. Hemsidan du hamnar hos då har de billigaste biljetterna till själva mästerskapet, inkluderat hotell. Du kan också välja att beställa matchbiljett och hotell var för sig. Ta kontakt med oss, så kan vi hjälpa dig att finna lediga hotell och flygresor som passar bra för just din vistelse, ifall du inte har lust att göra det själv.

Mästerskapet i Brasilien kommer utan tvekan att bli en helt otrolig upplevelse. Samla gärna ett gäng med dina bästa kompisar och åk på en fotbollsresa du aldrig kommer att glömma – Tveka inte, beställ biljetterna nu! Det kommer du absolut inte att ångra.

Biljetter till VM-kvalen

På samma hemsida kommer du också att hitta biljetter till matcherna i kvalet. Där kan du välja mellan massa olika matcher – bland annat Sveriges egna. Vi hoppas självklart av hela vårt fotbollshjärta att Sverige ska gå så långt som möjligt i detta mästerskap – helst hela vägen, även om det kommer att bli väldigt svårt och tufft. Men visst har vi i nuläget ett ganska starkt lag i Sverige, så kanske kan vi ändå komma att utmana även de allra bästa lagen om allt flyter på bra.

Biljetterna till VM är oftast ganska rimligt prissatta, och kostar inte allt för mycket, vilket gör att det verkligen kan vara värt att köpa dessa biljetter. Speciellt så att du kan vara med och heja på Sverige under deras matcher!