Manchester City biljetter

Som följd av investeringarna har intresset för fotbollslaget näst intill exploderat de senaste åren. Ifall du skaffar dig Manchester City biljetter kommer du att få se fotbollsstjärnor överallt, eftersom att klubben de senaste åren köpt proffs från alla världens håll och kanter. Det har dock ”enbart” lett till två troféer. De vann både ligan och FA-cupen säsongen 2011/12. Det kommer bli väldigt spännande att följa laget den kommande säsongen, och det finns en hel del intressanta uppgörelser som du borde få chansen att uppleva i hjärtat av Englands nya fotbollsstad.

Manchester City på Etihad Stadium

Stadionanläggningen som idag används som hemmaplan öppnades först år 2002, då under namnet ”City of Manchester Stadium”. Men efter att laget fick arabiska ägare blev de tvungna till att döpa om arenan år 2011. På engelska betyder nu namnet ”United Stadium”. Arenan har plats för totalt 47 726 människor, och om du gillar att sitta när du ser fotboll, så är det lätt att skaffa sig billiga Manchester City biljetter med sittplats, eftersom ståplatser inte finns på Etihad Stadium.

Laget har gjort det väldigt bra de senaste åren, och det har resulterat i höga publiksiffror. Med en genomsnittlig publiksiffra på hela 46 947 åskådare i publiken på sina hemmamatcher är det endast tre lag i England som har uppnått större popularitet än Manchester City. Och det betyder att du garanterat kommer att få en härlig upplevelse om du skaffar dig bra Manchester City biljetter.

Manchester City idag

Under ledning av den italienske Roberto Mancini så klarade klubben att ta hem två troféer, och något oväntat faktiskt klättra hela vägen till toppen under säsongen 2011/12. Glädjen skulle dock visa sig vara kortvarig då Manchester United brutalt tog tillbaka tronen den nästföljande säsongen, något som också bidrog till att italienaren var tvungen att ta hatten av och avgå som tränare i Manchester City. Otåliga, arabiska ägare spottar dock in pengar i klubben och förväntar sig nog fler troféer från den nyligen ansatta tränaren Manuel Pellegrini.

Oavsett du köper Manchester City biljetter för att du är ett fans eller inte, så kommer du oavsett vara garanterad att få se riktigt stora stjärnor på planen. Klubben har som sagt gjort många storinköp av namn så som till exempel Sergio Agüero, David Silva, Carlos Tévez och Samir Nasri. Så man kan minst sagt säga att Manchester City är ett lag med många meriterade spelare nu för tiden, vilket gör att du som åskådare garanteras ett fartfyllt och vasst spel av absolut världsklass. Är du intresserad av att se Machester City live så rekommenderas varmt att du köper biljetter till någon match där de spelar mot något av de andra topplagen i Premier League. De matcherna bjuder ofta på fotbollsglädje utöver det vanliga.