Crystal Palace biljetter

Crystal Palace har de sista femton åren enbart tillbringat en säsong i Premier League, resten av åren har de spelat i division 1. Senaste gången de prövade så lyckades de alltså bara hålla sig kvar en enda säsong, så om du har lust att se laget i aktion mot motstånd i världsklass så är tiden verkligen inne för att köpa Crystal Palace biljetter nu. Du kan se ”Örnarna” i aktion mot lag så som Manchester United, Chelsea och så vidare på den flotta London-stadion Selhurst Park.

Crystal Palace på Selhurst Park

Selhurst Park har varit hemmaplan för Crystal Palace sedan 1924. London-laget har plats för 26 309 åskådare på stadion, men föregående säsong hade laget en genomsnittlig publiksiffra på 17 280 på sina hemmamatcher. Det är dock helt klart att intresset för laget kommer att öka nu när de har avancerat upp till Premier League, och det förväntas fulla hus på Selhurst Park på varje hemmamatch, så om du kommer över billiga Crystal Palace biljetter så bör du minst sagt slå till så fort du kan.

Ifall du ska på match med Crystal Palace så har vi sittplatser på ”The Holmesdale Stand”. Det är den nyaste delen av stadion där de mest entusiastiska supportrarna vanligtvis placerar sig med flaggor och underhållning för sina spelare.

Crystal Palace idag

När Crystal Palace nu gör Premier League-retur så är det stora förväntningar på att laget ska lyckas. Stjärnskottet Wilfried Zaha, som hade stor betydelse för laget säsongen 2012/13, är redan såld till Manchester United, men den rutinerade tränaren Ian Holloway har redan tagit fram en solid målgörare i form av Glenn Murray. Han blev nämligen den som gjorde flest mål i division 1, med hela 30 stycken mål under säsongen. Avancemanget ska redan nu vara värt runt 1,2 miljarder kronor för London-klubben, så nu gäller det bara att de kämpar för att hålla sig kvar på den högre nivån och inte blir nedflyttade igen.

Ifall Murray och resten av staben i laget klarar av och fighta sig till en bra placering eller inte blir spännande att se, och det kommer garanterat vara värt att köpa Crystal Palace biljetter för att få se laget i aktion, trots att experter redan har spått att klubben inte kommer att klara konkurrensen i det tuffa Premier League. Men allt kan hända, och Crystal Palace är ändå ett starkt lag med många rutinerade spelare, och deras vilja kan kanske räcka för att de ska kunna slå sig in i konkurrensen. Oavsett hur det går så är Crystal Palace verkligen ett spännande lag att följa. Så se nu till att skaffa dig bra Crystal Palace biljetter via oss redan idag!