Barcelona biljetter

Du har nu möjligheten att skaffa dig billiga biljetter till en fantastisk fotbollsmatch på Camp Nou, där du och dina vänner kommer att få uppleva en fantastisk uppgörelse, oavsett om det är i den spanska elitserien eller i en europeisk cup-match.

Staden i sig själv är också värd resan – där kan du nämligen få njuta av Spanien från sin bästa sida. Härligt nattliv, skönt och behagligt klimat, läckra restauranger och massor av saker att se på. Helt enkelt en fantastisk stad.

Se Barca på Camp Nou

Klubbens hemmaarena är Camp Nou, Europas största fotbollsarena med kapacitet för nästan 99 000 åskådare. Det säger sig själv att det är lite av en upplevelse att se Katalanarna ta emot motstånd från när och fjärran framför nästan 100 000 åskådare. Det brukar vara ett helt enormt tryck på denna fantastiska fotbollsarena.

Som ett av världens största fotbollslag, så har naturligtvis både klubben och staden extremt mycket fotboll att bjuda på. Det här är en stad som alla fotbollsintresserade kommer att älska, och en fotbollsresa som du och dina vänner kommer att minnas för alltid. Bara upplevelsen att få se den gigantiska arenan är nästan värd resan. Och, som vi har nämnt, så kan man när man har sett matchen, njuta av en av de finaste städerna i hela Europa.

Vill du se Barcelona på bortaplan?

Ett Barcelona-lag kommer självklart att sätta extra stort pris på alla sina supportrar som kommer till bortamatcherna för att stötta dem. Det är inte alls omöjligt att ordna, men vi rekommenderar att du testar att vara ute i god tid för att få tag på biljetter till någon bortamatch. Uppgörelserna mot ett av världens största fotbollslag kommer självklart att bli riktigt bra. Följ våra länkar, och välj ut det lag som du vill att Barcelona ska möta på bortaplan.

Ett litet tips är att försöka få tag på biljetter till en bortamatch mot ärkefienden Real Madrid. Det är en uppgörelse som alltid är intensiv, och som en hel fotbollsvärld följer direkt. Det är ofta de uppgörelserna som förevigas med overkliga händelser, och som går om och om igen i repris på TV i alla världens hörn. Tänk vad fantastiskt att kunna få säga att ”där var jag”.

Det här är FC Barcelona

Barcelona har haft en fantastisk historia, och det är inte oförtjänt att de idag är världens största klubb. Med prestationer som inget annat klubblag i hela världen kan mäta sig med, har de gång på gång bevisat att de är allra bästa i världen.

Den spanska toppligan blev lanserad år 1929, och redan då skulle FC Barcelona sätt ned foten – och de vann den första säsongen. Under senare tid så skiftade prestationerna något, och det var oenigheter både internt och externt i klubbarna – speciellt mellan Barcelona och ärkerivalen Real Madrid.

Men dagens Barcelona har lika väl uppstått på grund av efterkrigsåren, då den beryktade nederländaren, Johan Cruyff, kom till klubben. Med en nästan obeskrivligt hög prislapp, så hade han mycket att leva upp till, och det gjorde han minst sagt också. Bland annat gjorde han det genom att leda laget till en 5-0 seger borta mot Real Madrid, som kom att göra Barcelona fotbollsklubb till serievinnare, och ett av Europas bästa fotbollslag. Där började en historia som vi kan sammanlikna dagens lag med, även om prestationerna på sent 70- och tidigt 80-tal inte alltid var lika bra.

På 90-talet var det ingen tvivel om vilka som var det bästa laget i Spanien, även om Real Madrid som vanligt var en tuff motståndare. Annars fanns det också mycket stort motstånd i resten av Europa, speciellt i den engelska staden Manchester, där Sir Alex Fergusen skapade något som skulle visa sig bli ett rejält starkt fotbollsspel. Men Barcelona svarar alltid på tilltal, och de har i de närmsta lekt sig igenom tiotals år av fotboll. De har lyckats segra i även de tuffaste matcherna, och varenda förlust har kommit som en stor överraskning – oavsett vilken motståndare de har mött.

Vi önskar dig och dina fina vänner en fantastisk fotbollsresa till staden Barcelona, och en fin fotbollsupplevelse på självaste Camp Nou framför världens bästa fotbollsspelare. Det kommer att bli en resa så du minns för alltid – ta vara på ögonblicket!