La Liga

Är du sugen på en fotbollsresa för att se matcher i den Spanska ligan La Liga? Här hittar du billiga fotbollsbiljetter till La Liga, så du kan se Spaniens stjärnspelare briljera på hemmaplan. Där får du chansen att se några av de största namnen i fotboll, så som Neymar, Messi, Ronaldo och Suarez i aktion.

Det egentliga namnet på toppdivisionen är Primera División (första divisionen) och ligan administreras av Liga de Fútbol Profesional (LFP). Totalt består den av 20 fotbollslag, däribland jättar som Real Madrid, Barcelona, Valencia och Sevilla. När man har i åtanke att ligan startades redan 1929 så är det inte konstigt att den Spanska fotbollen håller en så pass hög nivå, då andra stora Europeiska ligor startades många årtionden senare.

Varför inte ta en badsemester i solen och avnjuta fotboll i världsklass mellan dina dopp i poolen, med en cerveza i handen? Vi på fotbollsbiljetter.com har samlat ihop resebolagens bästa erbjudanden, så att du enkelt kan boka en La Liga biljett för din fotbollsresa till Spanien!

Real Madrid biljetter

Den ärofyllda, spanska fotbollsklubben gjorde en lite blandad insats den föregående säsongen, men intresset för klubben dalar inte alls för det. Fotbollsintresserade spanjorer har i flera åratal avgudat Real Madrid, en av världens mest framgångsrika klubbar, och inte minst en av de rikaste klubbarna. De slutade säsongen 2012/13 på en andraplats i den hemliga ligan, och de åkte ur Champions League i kvartsfinalen.

Barcelona biljetter

FC Barcelona är världens bästa fotbollslag, och har varit det i många år. Den spanska storklubben blev grundad år 1899 och bara två år efter det så vann de sin första titel.