Borussia Dortmund biljetter

Dortmund har vunnit den hemliga ligan åtta gånger, senast säsongen 2011/12, men de kom på en andraplats den senaste säsongen. Men laget är dock ändå en rejäl konkurrent till storfavoriten Bayern, och det är väntat att rivaliteten mellan de två storlagen kommer att bli ännu större under den kommande säsongen, vilket verkligen gör att det är värt att skaffa sig Borussia Dortmund biljetter. Kanske kan vi till och med också komma att få uppleva en final i Champions League med två tyska storlag – ifall Dortmund kan fortsätta att charmera fotbolls-Europa på samma sätt som de gjorde säsongen 2012/13.

Borussia Dortmund på Westfalenstadion

Fotboll i Tyskland har alltid varit populärt, men populariteten har ökat i takt med de goda prestationerna ute i Europa. Med två tyska lag i årets Champions League final så har intresset aldrig varit större, och det syns bäst på Westfalenstadion, som är lagets hemmaplan, som för varenda hemmamatch har fyllt alla de hela 80 000 platserna. Laget har nämligen haft ett helt sinnessjukt hög publiksnitt säsongen 2012/13, helt klart det allra bästa i hela Europa, och kanske också det bästa i hela världen när det kommer till just fotboll.

Med andra ord är du alltså garanterad en god stämning ifall du köper dig billiga Borussia Dortmund biljetter. Glöden har aldrig varit hetare i det som många menar är världens bästa liga, med spelare och tränare i världsklass. Borussia Dortmund biljetter kan alltså verkligen ge dig en upplevelse för livet. Den som verkligen älskar fotboll kommer också att älska att se på deras matcher. De bjuder alltid på ett riktigt vasst och intressant fotbollsspel och kanske har du turen att få uppleva lite fotbollshistoria då det tyska storlaget gör upp mot andra stora och meriterade lag.

Borussia Dortmund idag

Laget från Dortmund har alltid lyckats dra en stor publikmassa, men de senaste åren har det varit helt extremt. Den riktigt bra fotbollen har märkts även utanför landets gränser, och tillsammans med staden Bayern München har de fått Bundesliga till att bli världens bästa liga enligt experterna. Under ledning av Jürgen Klopp stal de serieguldet från Bayern senast säsongen 2011/12, men det blev snabbt hämtat tillbaka igen nästkommande säsong. Laget tog sig något överraskande till finalen i Champions League säsongen 12/13, men även där blev rivalerna Bayern lite för starka.

Borussia Dortmund består av en kärna med tyska spelare, och väldigt få importerade, något som de många fansen helt klart verkar tycka är bra. Det är få topplag i Europa som klarar av att ställa upp med start-elvor som lika gärna kunde varit ett landslag. Skaffa dig Dortmund biljetter idag, för det är verkligen ett lag som man bör följa i framtiden. De är otroligt starka och kan tänkas bärga alla möjliga troféer och framgångar inom fotbollsvärlden. De är helt enkelt ett av världens bästa fotbollslag, och de har definitivt kapacitet att bli det allra bästa.