Tottenham biljetter

Klubben från norra London är mycket attraktiv, och det är en dröm för många att få se dem spela fotboll på White Hart Lane. Både före och efter matchen kan också du och ditt resesällskap njuta av det som London har att bjuda på – något som inkluderar fantastisk historia, excentriska restauranger och otaliga fotbolls-pubar.

Beställ fotbollsbiljetter till en Tottenham-match nu, och samla ett gäng som kan följas. Ifall ni beställer både matchbiljett och hotell tillsammans, så blir det mycket billigare. I England måste man nämligen ofta betala en viss avgift om man ska ligga i enkelrum – det är därmed billigare för en natt för tre personer i ett hotellrum, än vad det är för en person på ett enkelrum.

Se Tottenham på White Hart Lane

Fotbollsstadion White Hart Lane har varit hemmaarenan sedan 1899. Denna arena rymmer just över 36 000 åskådare, och är en av arenorna i ligan med minst åskådarplatser – i varje fall bland topplagen. Men det är många problem knutna till en eventuell utbyggnad, bland annat trafik och omgivningen runt omkring.

Men detta sätter inte på något sätt stopp för att det är en helt otrolig stämning under matcherna. White Hart Lane är en av de häftigaste arenorna att komma till, och det är väldigt få fotbollslag som klarar att ta poäng mot Tottenham när de spelar på hemmabana. Du kan enkelt skaffa dig billiga biljetter till flera storuppgörelser i populära London om du är ute i riktigt god tid. Du kommer aldrig att glömma fotbollsresan till Nord-London med dina vänner, ej heller fotbollsfesten efter matchen. Det kommer helt enkelt att bli ett minne för livet, något du kommer att kunna ta med dig och minnas med glädje under hela ditt liv. Så ta chansen, boka en fotbollsresa och upplev fotboll när den är som allra bäst!

Vill du se Tottenham på bortaplan?

Med så många fans som klubben har, så händer det ofta att fansen samlas för att stötta klubben i sitt hjärta när de spelar på bortaplan. Det är ingen tvivel om att detta blir otroligt högt värderat av spelarna. Klicka på någon av våra länkar för att beställa matchbiljett (och hotell) på bortaplan – du väljer enkelt det laget i Premier League, eller eventuellt i någon cup-match, som du önskar att Tottenham ska möta.

Det här är Tottenham Hotspur FC

Även om klubben ”bara” har två ligasegrar, så räknas Tottenham som ett av Englands bästa fotbollslag genom tiderna – för att inte prata om i Europa i helhet med en seger i UEFA-cupen på både 70- och 80-talet.

Tottenham är en av de få klubbar som varit med i Premier League ändå sedan uppstarten utan att bli nedpetade, och de ser ut att fortsätta denna trenden en lång tid framöver. På den senare tiden har Tottenham inneburit konstant trubbel för topplagen så som United, Arsenal, Liverpool, Chelsea och City – och de är alltid med och krigar om topp fyra placeringar och kvalificering till Champions League. Harry Redknapp gjorde ett fantastiskt jobb med laget från 2008 och skaffade en hel del viktiga spelare. Efter att Redknapp fick sparken år 2012, så har bland annat André Villas Boas tränat det meriterade London-laget.