PSG biljetter

Nu är plötsligt PSG en stor konkurrent ute i Europa och innehar ett imponerande ”förråd” av stjärnspelare som få andra lag kan matcha. Att nämnas bland spelarna finns bland annat Zlatan, Silva och Motta som exempel. Laget tog guld säsongen 2012/13 – för första gången på nio år, samtidigt som de lyckades slå sig in väldigt bra i den tuffa konkurrensen ute i Europa. Det är alltså ett bra tillfälle att nu slå till och köpa PSG biljetter, för de kommer knappast att göra en dålig säsong nu, speciellt inte när lagets ägare fortsätter att förstärka laget med nya inköp av stjärnspelare.

PSG på Parc des Princes

Att åka till Paris för att se fotboll i absoluta världsklass kan mycket väl kombineras med en romantisk resa tillsammans med sin partner. ”Parc des Princes”, som lagets hemmaplan heter, ligger i den sydvästliga delen av staden, och är en traditionsrik stadion som blev byggd redan år 1897. Det finns plats för hela 48 712 människor på arenan, och intresset har självklart varit väldigt högt för huvudstadslaget, som i snitt hade en publiksiffra på 43 235 på sina hemmamatcher under säsongen 2012/13. Kommer du över billiga PSG biljetter så rekommenderar vi en rundtur på den ärovärdiga arenan, som bland annat har varit plats för OS år 1900.

Ska du se PSG spela på hemmabana så rekommenderar vi uppgörelsen mot Marseille. Det är lagets ärkerival, och uppgörelsen de två emellan kallas på franska ”Le Classique”, vilket är inspirerat av mötena mellan Barcelona och Real Madrid som heter ”El Clasico”. Den här uppgörelsen fyller alltid läktarna varje gång och det blir samtidigt lite av en folkfest i Paris.

Köp PSG biljetter idag, och få en upplevelse som du alltid kommer att ha med dig och minnas. Fotbollsbiljetterna är billiga i förhållande till många andra ligor i Europa, och de är därför definitivt värt pengarna. Du kan dessutom utnyttja möjligheten att få uppleva Paris och Frankrike från sin bästa sida på samma resa.

PSG idag

Laget hade inte vunnit Ligue 1 sedan säsongen 1993/94, men de väldigt rika ägarnas investeringar i klubben skulle visa sig vara lönsamma. Stjärnor som Zlatan och Beckham var minst sagt delaktiga i att hämta hem guldet till Paris med god marginal – det var nämligen hela 12 poäng ned till andraplatsen, som togs av Marseille. Det smakade nog extra gott för Paris-fansen att få slå sin ärkefiende med så pass stor marginal. Intresset runt laget är fortsatt ökande, och inför säsongen 2013/14 har laget bytt ut den framgångsrika managern Carlo Ancerlotti mot den högt respektable Laurent Blanc.

Ifall du ska köpa PSG biljetter så rekommenderar vi dig att köpa biljett till något av toppuppgörelserna i Ligue 1, eller vänta och se hur det går för laget i Champions League. Kanske kommer det att bli en gigantisk, europeisk uppgörelse i Paris som definitivt blir värt att fara och se på.