Bayern München biljetter

Beställ en fotbollsresa till den tyska storstaden nu, och se ett av världens bästa fotbollslag regera på sin hemmaplan.

Se Die Bayern på Allianz-Arena

Allianz-Arena har plats för närmare 70 000 åskådare, och är en av de största fotbollsarenorna i Tyskland. Här har man fått bevittna en hel del fantastiska fotbollsmatcher, och det tyska storlaget har skrivit mycket historia på denna plan.

Ifall du ännu inte varit i Tyskland och sett en fotbollsmatch, så är det bara att ta chansen och beställa en riktigt rolig fotbollsresa nu. Det kommer att bli ett minne för livet. Det är nämligen en helt otrolig stämning på arenorna, och supportrarna älskar verkligen sitt lag. Öl och glädje är självklara ingredienser när tyskarna själv ska skapa fest både på och utanför planen.

Vill du se på en bortamatch?

Hemmamatcherna brukar alltid bjuda på riktigt underhållande fotboll, men även bortamatcherna kan vara väldigt spännande. De är ofta minst lika spännande som hemmamatcherna. Det är också väldigt stort att få följa med och stötta sitt favoritlag på deras bortamatcher. Då är man ju en mycket mindre skara supportrar, och stöttningen från de supportrar som väl följer med blir då extra viktig för laget. Att fara och se Bayern München på bortaplan är något av det största som en supporter kan göra – inte bara för laget, men också för sig själv. Bayern München har nämligen en förmåga att bjuda på ett otroligt fotbollsspel på sina bortamatcher. Det kommer alltså att bli en fantastisk upplevelse som du sent kommer att glömma, ifall du följer med på någon bortamatch.

Det här är Bayern München

Klubben blev grundad år 1900, men på grund av ekonomiska problem, var du tvungna att gå ihop med flera andra föreningar. Inte förrän 1923 kunde de förklara sig som helt självständiga igen. Bayern München var inte mer än ett medelmåttigt fotbollslag, men de har faktiskt ändå en hel del meriter – så som att de blev sydtyska mästare år 1926. Ärkerivalen 1860 München var dock långt mycket bättre, och dominerade den lokala fotbollen på den tiden.

Från 1960-talet och fram till idag har Bayern München däremot varit en av de bästa klubbarna i hela Tyskland. På 70-, 80-, och 90-talet presterade de väldigt jämnt och dominerade ofta den tyska fotbollen. Och på 2000-talet har de visat att det inte finns någon som helst tvivel över vilka som bossar i Tyskland. Med fina prestationer  både nationellt och internationellt har de samlat pokaler både i Champions League, VM för klubblag, Cup och serie.

Ta med dig dina vänner på en fotbollsresa för att se Bayern München, ett av världens bästa klubblag. Det kommer verkligen att bli en upplevelse för livet! Bayern München har en otrolig kapacitet och levererar gång på gång fotbollsspel i toppklass. De har bra spelare och en bra sammanhållning vilket verkligen borgar för den höga kvaliteten som de på match efter match verkligen visar.