West Ham biljetter

Laget gjort en helt klart godkänd säsong förra året, under ledning av Sam Allardyce. Köper du West Ham biljetter så kan du förvänta dig både fartfyllda uppgörelser och ett lag som verkligen har kämpavilja till tusen. Även om laget har en tendens att variera väldigt i sina prestationer, så är intresset runt West Ham väldigt stort, och man upplever nästan fullsatta läktare på varenda hemmamatch. Om du bara ska se en enda fotbollsmatch när du är i England, så rekommenderar vi varmt att det blir någon av West Hams hemmamatcher.

West Ham på Boleyn Ground

”The Hammers” har spelat sina hemmamatcher här sedan 1904. Laget har en relativt stor stadion (sett i förhållande till sina meriter och rivalklubbar) som rymmer hela 35 647 människor. Stadionanläggningen är indelad i fyra olika avdelningar, och du är garanterad en bra plats med härlig atmosfär oavsett vart du köper dina West Ham biljetter. Men frågar du oss så rekommenderar vi ”The Aplari Stand”, som är den mest moderna delen av arenan.

Sett till hur mycket publik de olika lagen drog till sina matcher så var det bara tio lag som lyckades dra fler åskådare under säsongen 2012/13 än vad West Ham lyckades göra. Klubben hade ett snitt på 34 720 personer i publiken under sina hemmamatcher, något som betyder att det var i det närmaste fullt hus varenda match som de spelade.

Köp West Ham biljetter idag, och upplev detta spännande London-laget på nära håll. Det finns inget som kan mäta sig med att få se sitt favoritlag i aktion, live. Att se fotboll på TV är en sak, men att se det live är verkligen så mycket bättre. Har du tur så kanske du klarar att skaffa dig biljetter till något av de häftiga London-uppgörelserna? Både före och efter matchen så kan du också få njuta av storstadslivet i en av de mest intressanta städerna i hela världen.

West Ham idag

Under ledning av Sam Allardyce – eller ”Big Sam”, som han också kallas – så har laget gjort en godkänd insats i landets översta division. Efter säsongen 2012/13 så slutade de på en mycket respektabel tiondeplats. Laget inledde säsongen mycket bra, men de klarade inte att vinna nog många matcher för att kvalificera sig för spel i Europa-ligan. Det var Kevin Nolan som blev lagets bästa målgörare under säsongen. Tio mål lyckades han med att prestera under säsongen.

Historiskt sett är West Ham känt för att ha format spelare så som Rio Ferdinand, Michael Carrick, Frank Lampard och Joe Cole. Alla av dem är idag stora stjärnor för de bästa klubbarna i England. West Ham själv har dock en tredjeplats som sin bästa ligaplacering, och de har heller inte vunnit varken brittiska eller internationella turneringar under modern tid.