Norwich biljetter

Norwich avancerade upp till Premier League igen innan säsongen 2011. Då hade de tillbringat de senaste sex åren i den engelska division 1. Med andra ord så bör du se till att skaffa dig Norwich biljetter nu om du vill se laget spela mot de tuffaste motståndarna – även om laget nyligen gjorde en helt okej säsong. Men det är ändå långt ifrån solklart att de kommer att klara att hålla sig kvar i Premier League. Skulle du få möjlighet att köpa biljetter till en uppgörelse mot Ipswich Town – ärkerivalen till Norwich, så är du närmast garanterad en innehållsrik fotbollsmatch!

Norwich på Carrow Road

Under loppet av sin levnadstid har klubben bytt hemmaplan flera gånger, men har sedan 1935 hållit sig i ro på Carrow Road. Det kompakta, men hyggliga, stadionanläggningen blev byggt på enbart 82 dagar, och har plats för 27 220 människor. Stadion har enbart sittplatser, något som reducerar kapaciteten en del ifrån lagets glansdagar, men det är inte något problem att skaffa sig billiga Norwich biljetter, även om det ofta är fullt hus då Norwich spelar hemmamatcher.

Norwich gjorde en bra säsong under 2012/13. Det ledde självklart till ett ökat publikintresse, så att laget klarade att dra till sig hela 26 672 personer i snitt till sina matcher. Det betyder nästan fullt hus på varenda match, något som garanterat betyder att det är en god stämning på en Norwich-match – och minst sagt värt det att satsa på att köpa fotbollsbiljetter till någon av deras matcher!

Norwich idag

Från och med säsongen 2012 så är det Chris Hughton som har lett ”Kanariefåglarna” mot nya mål. Han gjorde en otroligt insats med ett begränsat spelarstall under säsongen 2012/13, som ledde till att klubben slutade på en respektabel elfte plats mitt emellan kvalificering till Europa-ligan och nedflyttning till division 1. Klubben har varit i behov av en skicklig målgörare, då Grant Holt blev bästa målgörare för säsongen med enbart åtta mål. Men han har likväl hamnat på en god plats i tabellen, som har lett till ett ökat intresse för Norwich inför kommande säsong.

Av meriter har inte Norwich allt för mycket att skylta med. De har vunnit ligacupen ett par gånger, senast år 1985. Lagets bästa placering är som tidigare nämnt tredjeplatsen i Premier League som de kammade hem under säsongen 1992/93. Så trots att Norwich inte är något av de allra bästa lagen, så kan de ändå slå till och vinna matcher. Att sluta på tredjeplats i Premier League är ingen dålig merit, och visar bland annat på lagets kapacitet. De kan nå långt när det går bra och allt stämmer. Och chansen att de kommer komma upp i den nivån någon gång i framtiden finns definitivt. Så se till att skaffa dig Norwich biljetter till de kommande matcherna!