Inter biljetter

Den dåliga säsongen slutade med tränarbyte och en hel del utbyten av spelartruppen. Inter är något så sällsynt som ett italienskt lag, nästan utan italienska spelare. Ett lag med så stora traditioner kommer dock inte särskilt troligt att vara sårade allt för länge, vilket gör det till ett perfekt tillfälle att skaffa sig Inter biljetter till säsongen 2013/14 – då laget garanterat kommer att resa sig igen och börja prestera bättre. Laget har många rivaler i ligan, och så länge du väljer en match mot antingen AC Milan, Juventus eller Roma så är du garanterad en fartfylld uppgörelse med många snygga mål och vassa passningar.

Inter på San Siro

Inter Milan spelar sina hemmamatcher i hjärtat av Milano, på den gigantiska stadion San Siro. Där finns det plats för hela 80 000 människor på varenda hemmamatch, något som garanterat skapar en unik atmosfär, speciellt i uppgörelserna mot stadsrivalerna. Inter var också det laget i Italien som hade den största publiken på sina hemmamatcher, med ett snitt på 46 654 människor i publiken. Långt från fullt hus alltså, men till de största matcherna så strömmar det till med rejält med folk, även om laget nyligen gjorde en dålig säsong.

Vi rekommenderar att du köper billiga Inter biljetter till uppgörelsen mot AC Milan. Då är stadion garanterat fullsatt av fotbollsintresserade italienare från de olika stadsdelarna av Milano. Senaste gången de två rivalerna möttes på San Siro så var det fullt hus i en fartfylld fotbollsmatch som till slut slutade med 1-1.

Inter idag

Eftersom Inter inte har vunnit den hemliga ligan på fyra säsonger så har det varit en del missnöje i klubben. Det har lett till ständiga tränarbyten sedan José Mourinho lämnade klubben på toppen år 2010. Då hadde han vunnit både Serie A, Champions League och den hemliga cupen med laget. Nedåtgången startade då Rafael Benitez tog över jobbet 2010. Han fick inte ens en enda säsong i tränarstolen innan han blev sparkad, och efter det så har laget bytt tränare hela fem gånger under de senaste tre åren.

Nu ska den italienske Walter Mazzarri testa sin lycka som tränare åt Inter. Han har gjort det bra med flera italienska lag tidigare, så det finns fortsatt en viss optimism bland Inter-fansen. Köp dig Inter biljetter nu, för det här blir kanske guldåret då Inter åter igen kommer att regera i Serie A, även om dagens spelarstall är ett helt annat än det som var när Mourinho bärgade guldet för fyra år sedan.

Men optimismen över att säsongen 2013/14 kommer att bli riktigt bra finns alltså i laget, och det finns en stor chans att de kommer att bjuda på otrolig fotboll under säsongen – så ta chansen och köp biljetter till någon av deras hetaste matcher!