Real Madrid biljetter

Vi rekommenderar dig att uppleva Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Xabi Alonso och resten av stjärnspelarna på hemmaplanen Santiago Bernabéu. Får du chansen så bör du skaffa dig Real Madrid biljetter till uppgörelsen mot Barcelona, som ofta pratas om som ”El Clasico”, ett av fotbollsvärldens största uppgörelser. Du får då se flera av världens bästa och mest berömda fotbollsspelare från bägge lagen på planen samtidigt, och dessutom uppleva en fullsatt stadion med en atmosfär som du sällan får möjligheten att uppleva annars. Kör på!

Real Madrid på Santiago Bernabéu

Madrid-anläggningen Santiago Bernabéu har varit hemmaplan för Real Madrid sedan 1947, men har genomgått flera utbyggnationer sedan dess, i takt med att laget massa av supportrar ökat. Nu finns det i alla fall plats för imponerande 85 454 människor på lagets hemmaarena, något som gör arenan till en av världens största. Dock så upplevde laget en viss form av sviktande publik under säsongen 2012/13, då snittpubliken bara bestod av 68 876 åskådare, ett fall på nästan 6000 personer på varje hemmamatch jämfört med den föregående säsongen.

Men ifall du beställer Real Madrid biljetter till någon av de större uppgörelserna i La Liga, som den lokala uppgörelsen mot Atlético Madrid eller någon av de många uppgörelserna mot Barcelona, så blir du garanterad fullt hus och god stämning. Nu när laget också skaffat en ny tränare och gjort en del förändringar i spelartruppen inför säsongen 2013/14 så har intresset för laget börjat öka igen.

Köp fotbollsbiljetter till Real Madrid idag, och se ett av världens bästa fotbollslag i aktion mot flera av världens största fotbollsklubbar. Dessutom kan du, både före och efter matchen, få njuta av en av Europas vackraste huvudstäder.

Real Madrid idag

Efter den något ojämna säsongen 2013/13, då det varken blev guld i den hemliga ligan eller cupen, och inte heller i den internationella turneringen Champions League, slutade det med att den meriterade tränaren José Mourinho var tvungen att avgå. De flesta av spelarna är dock fortfarande kvar, och nyligen blev det känt att den tidigare PSG-tränaren Carlo Ancelotti kommer att ta över efter Mourinho. Om han klarar att tända en ny gnista hos spelartruppen så är det mycket sannolikt att Madrid-laget hämtar hem långt många fler troféer den kommande säsongen än vad de gjorde den föregående.

Du kan gärna boka en fotbollsresa till någon av Real Madrids bortamatcher. Det kan för ett lag betyda väldigt mycket att få ha med sig ett gäng med ivriga supportrar på bortamatcherna. Där betyder man ofta allra mest som supporter.

Real Madrid har mycket att hämnas för mot sina ärkerivaler i Barcelona, så det kommer mest troligt att bli en härlig kamp mellan de två storlagen denna säsong. Skaffa dig Real Madrid biljetter redan nu – för laget kommer garanterat att vara med i toppstriden i samtliga turneringar under säsongen 2013/14.