Roma biljetter

Det har alltså gått hela tretton säsonger sedan senaste gången Roma segrade i Serie A, men med flera cupguld de senaste åren har fansen blivit rätt nöjda och belåtna med laget ändå. Det är också alltid många besökare på Roma-matcherna, även fast laget slutade på en sjätteplats den föregående säsongen. Det är minst sagt ett bra tillfälle nu att köpa några bra Roma biljetter. Frågar du oss så rekommenderar vi lokaluppgörelsen mot Lazio som spelas på en stadion som bägge lagen använder som hemmaplan. God stämning – Ja, det är något som vi i det närmaste kan garantera!

Roma på San Siro

Hemmaplanen till Roma heter ”Stadio Olimpico” och är den näst största arenan i Italien. Men det är alltså inte bara A.S Roma som spelar sina hemmamatcher där, för det gör ju även det Roma-baserade laget Lazio. Därför så behöver du nu knappast någon mer information för att veta vilken match du bör köpa billiga Roma biljetter till. Matcherna Roma mot Lazio kan bjuda på väldigt intensivt spel – fotbollsspel i absolut världsklass. Uppgörelserna de två emellan är alltid spännande och mycket värda att se. Det finns plats för hela 70 634 åskådare på arenan, och det kommer garanterat att vara helt fullt när de två rivalerna möts på sin egna hemmaplan.

Publiksnittet under säsongen 2012/13 var det tredje bästa i hela Serie A med i snitt 39 748 åskådare på Romas hemmamatcher. Långt ifrån fullsatt alltså, men det betyder inte att matcherna inte är värda att se – tvärtom, de brukar alltid vara värda att se. Däremot så brukar det alltid vara helt fullt på arenan när de möter Lazio, vilket gör att du bör vara ute i god tid för att lyckas få tag till biljetter till de matcherna. Men skulle du inte lyckas få tag på biljetter till lokaluppgörelsen kan vi också rekommendera att du bokar biljetter tills då Roma möter storlag så som Inter, AC Milan eller Juventus. En match på Stadio Olimpico kommer i varje fall vara fartfylld, oavsett vilket lag Roma möter.

Köp fotbollsbiljetter till Roma FC idag, och få en upplevelse som du aldrig kommer att glömma. Både före och efter matchen kan du dessutom passa på att njuta av en av Europas finaste städer.

Roma idag

De senaste åren har Roma gjort ungefär som de har gjort under hela sin levnadstid – de har hållit sig stabila i toppskiktet utan att ha hämtat hem allt för många troféer. Även om de har vunnit den italienska cupen hela nio gånger, så är det också något av det enda som Roma-fansen kan skryta med. De sista 6 säsongerna har det inte bjudits på allt för imponerande fotboll från Roma, och laget slutade som tidigare nämnt på en sjätteplats säsongen 2012/13. Kanske kommer det att vända med den nyligen anlitade Rudi Garcia, som nu har fått som uppgift att leda laget den kommande säsongen.