Juventus biljetter

Nu är Juventus regerande mästare i Italien då de har vunnit ligan de senaste två åren. Optimismen är för tillfället väldigt stor och laget drar nästan fulla läktare till varenda hemmamatch. Nu väntas det att Juventus kommer till att prestera ännu bättre i det internationella motståndet, vilket gör att det nu verkligen är rätt tidpunkt för att köpa sig Juventus biljetter. Den kommande säsongen kommer det att bli många stora uppgörelser, både lokalt och nationellt för Torino-laget.

Juventus på Juventus Stadium

Hemmaarenan till Juventus blev öppnad år 2011, då den äntligen var klar att övertas efter den utslitna ”Stadio delle Alpi”. Nu finns det plats till omkring 41 000 åskådare på arenan, som är den enda anläggningen i Serie A som är ägd av sin egen fotbollsklubb. Ifall du skaffar dig billiga Juventus biljetter mot ett av rivallagen så blir det inte bara en innehållsrik fotbollsmatch, utan den moderna anläggningen som hela tiden är full av fotbollsglada italienare kommer också att bidra till att du får dig en upplevelse för livet.

Under säsongen 2012/13 var Juventus ett av de lagen i Serie A som hade högst genomsnittlig publiksiffra i förhållande till arenans kapacitet. Hela 38 646 åskådare hade laget i snitt på deras hemmamatcher, alltså närmare fullt hus varje gång som laget spelade  i sina svarta och vita dräkter.

Juventus idag

De senaste åren har Juventus tagit ett fast grepp om titeln i Serie A. Under ledning av Antonio Conte har de vunnit serien två år på rad, och de gjorde också en klart godkänd insats i Champions League. Under säsongen 2012/13 hade de en lucka på hela 9 poäng ned till tabelltvåan Napoli. Inför nästa säsong är det självklart mycket högre förväntningar på laget, som också har skaffat sig en del nya, riktigt bra spelare.

Senaste gången som laget vann en europeisk turnering var ända tillbaka på säsongen 1995/96. Då gick de hela vägen till seger i Champions League, men de har senare inte riktigt haft turen med sig då de försökt att slå sig in i den absoluta toppen utomlands. De nådde till kvartsfinal säsongen 12/13, men väl där blev de besegrade med 4-0 av Bayern München. Sistnämnda gick till slut hela vägen till seger i turneringen.

Men Juventus är alltså ett riktigt topplag som visat att de verkligen har en hög kapacitet. De tillhör inte bara de bästa lagen i Italien, utan de är även ett av de bästa lagen i världen, i alla fall när de presterar riktigt bra. Den som köper Juventus biljetter kommer inte att ångra sig, för då  får man verkligen ett minne för livet – något som man kan minnas och glädjas över i många år framöver. Det kommer helt enkelt att bli en helt fantastisk fotbollsmatch. Och allt börjar med att man följer våra länkar och köper riktigt bra fotbollsbiljetter till riktigt bra priser.