Newcastle biljetter

Supportrarna är kanske mest besatt av matcherna mot ärkerivalen Sunderland – en uppgörelse som alltid är häftig och fartfylld. Ifall du önskar att se en sådan uppgörelse, så måste du komma ihåg att köpa biljetter i god tid.

Köp fotbollsbiljetter till Newcastle nu, och få mycket valuta för pengarna. Biljetterna är ofta ganska billiga, och om du beställer matchbiljetter och hotell samtidigt så får du ett mycket rimligt paketpris.

Se Newcastle på St. James Park

Newcastle har spelat på St. James Park sedan 1982. Den arenan rymmer i underkant ungefär 54 500 åskådare, och är på grund av det en av de största fotbollsarenorna i Storbritannien. Toon Army, som Newcastle-supportrarna kallar sig, bidrar till ett massivt tryck på lagets hemmamatcher.

Det är självklart härliga fotbollsmatcher som spelas på St. James, och du har också möjlighet att få stå tillsammans med The Toon Army och hylla dina hjältar.

Efter matchen har du och dina vänner möjlighet till att njuta av en härlig kväll i staden. Där finns det ett fartfyllt nattliv, och något som passar alla åldrar.

Vill du ha biljetter till bortamatcher?

Det är självklart extra roligt att följa med de andra supportrarna på bortamatcher. Det är då som laget verkligen stöttas och gynnas av dig och ditt stöd. För att köpa biljetter till bortamatcherna kan du följa våra länkar och sedan klicka på det laget som du vill se, eller den stad du vill resa till.

Det här är Newcastle United Football Club

Det tog inte många år förrän Newcastle slog sig fram i The Football League, och de tog sitt första ligaguld år 1905. Under kommande år skulle de ta ännu fler troféer, och de hade en väldigt stor period under början av 1900-talet.

Även om de var ansedda som ett av de bästa lagen i England under den tiden, så slog ärkerivalen Sunderland till med en förvånande 9-1 seger mot Newcastle. Det skulle bli starten på otaliga laddade uppgörelser de  två emellan.

Efter de två världskrigen så var Newcastle fortsatt ett av de bästa fotbollslagen i England, och de kunde bland annat också lyfta guldpokalen i UEFA-cupen. I tillägg till att de hade stor respekt i hemlandet, så var det inte heller många andra lag i Europa som kunde matcha Newcastle heller. Succén fortsatte i flera decennier, även om de inte kunde bärga lika många troféer som under deras absoluta storhetstid. På 80-talet började det dock att svaja lite för laget, och de blev nedpetade två gånger.

På 90-talet avancerade de dock upp igen i det goda sällskapet, och de har sedan dess varit en av klubbarna med bäst prestationer i Premier League. De har under flera år varit den stora konkurrenten till Manchester United, men de har inte riktigt hållit hela vägen. Även om de blev nedpetade 2009, har de klarat att resa sig igen – och de visar en ihärdig vilja som är till stor fördel för dem. Newcastle är ett fotbollslag som vi alltid kan räkna med – och inte minst är det ett lag som det är helt otroligt roligt att hålla på.

Ta med dig familj eller vänner, köp Newcastle biljetter med hotellvistelse, och få en av ditt livs bästa upplevelser på en fantastisk fotbollsresa!