Hull City biljetter

Om du tar och besöker ärevärdiga Kingston Communications Stadium, som lagets hemmastadion heter, så är du garanterad en innehållsrik upplevelse. Hull City charmerade hela världens fotbollspublik senaste gången de spelade i Premier League, och de kommer garanterat att försöka göra om samma även denna gång, med hjälp av bland annat deras väldigt offensiva spel. Köp Hull City biljetter när laget möter något av storlagen på hemmaplan så kommer du garanterat att få valuta för pengarna.

Hull City på KC Stadium

Den moderna anläggningen på hemmabanan, som är uppkallad efter huvudsponsorn till laget, är en modern och intim arena som rymmer 25 586 människor. Nu när Hull City är tillbaka i Premier League så önskar ägarna att öka arenans kapacitet med ytterligare 7000 platser. Då får vi också hoppas att intresset för laget ökar, för det var endast 17 369 åskådare i snitt på deras hemmamatcher under säsongen 2012/13, trots att laget spelade sig till avancemang upp till Premier League.

Men det kommer i alla fall vara garanterat mycket mer efterfrågan på Hull City biljetter när stora lag så som Arsenal eller Manchester City besöker den lilla staden. Ifall du ska få tag på biljetter tills laget ska spela mot ärkerivalerna Leeds United, erbjuder vi biljetter till den matchen. Som bittra rivaler är det alltid högt tempo i de matcherna, hårda tacklingar och snygga mål.

Hull City idag

Experterna har ingen tro på att Hull City kommer att klara sig i Premier League i säsongen 2013/14, och att det mest troligt blir en kort visit för laget. Många menar att laget saknar en notorisk målgörare. George Boyd var lagets bästa målskytt under avancemangssäsongen med beskedliga 10 mål. Det var manager Steve Bruce som ledde laget till avancemang, och den respektabla mannen vill nog göra allt som står i hans makt för att laget ska kunna slå sig in i den hårda konkurrensen i den allra tuffaste divisionen.

Skaffa dig billiga Hull City biljetter redan nu, gärna mot något av topplagen, så kommer du garanterat att få en upplevelse för livet. När storlag så som Manchester United tar turen till KC Stadium så kommer du märka av ett stort intresse bland lokalbefolkningen och en atmosfär som vi självklart aldrig, eller nästan aldrig, upplever på svenska fotbollsmatcher. KC Stadium är en av de få arenor i England som faktiskt fortfarande har ståplatser. Det kanske låter lite jobbigt att stå, men ifall du får stå tillsammans med lokala Hull-fans så kommer stämningen att vara helt magisk.

Även om Hull City är långt ifrån det allra bästa laget i Premier League så har de ändå en förmåga att bjuda på riktigt intressanta matcher och fartfyllt spel, särskilt då de spelar mot något av storlagen. Så att köpa biljetter till någon av deras matcher kan ändå vara ett riktigt bra val.